The cityBOX

Elke Renault Master meubelbak en bakwagen is voorzien van een Citybox Poly-Light Next Generation. Door de rechthoekige vorm hebben ze veel meer laadruimte in vergelijking met een gesloten bestelwagen en kunt u dus meer spullen in één keer vervoeren. De Citybox van lichtgewichtpolyester heeft door het eigen lage gewicht een hoog netto laadvermogen. 

Oerdegelijk
De Citybox is een oerdegelijk product. Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit krijgt u er standaard 3 jaar garantie op. De Citybox is uitermate goed geschikt voor alle vormen van transport. Daarbij moet u denken aan het vervoer van meubelen, tapijten, bloemen, witgoed, pallets en andere droogtransporten. De Renault Master bakwagen en meubelbak zijn ook ideaal voor verhuur en verhuizingen.

Perfect voor bestickering
De polyester wanden van de Citybox zijn versterkt met aluminium profielen en kunnen goed tegen een stootje. De buitenzijde van de wanden zijn naadloos en daardoor perfect voor bestickering. De zijdeur in de bakwagen is voorzien van roestvrijstaal hang- en sluitwerk. De polyester dakplaat is lichtdoorlatend en iets gebogen voor de juiste afwatering. 

The cityBOX

Door de sterkte lichtgewicht opbouw profiteert u volop van effectieve laadruimte en bespaart u structureel brandstof.

Benieuwd naar de mogelijkheden

U kunt altijd kijken of een lease vorm voor u aantrekkelijk is.
Lease informatie

The cityBOX

Uniek, lichtgewicht, kwalitatief hoogwaardig en
multi-toepasbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden

U kunt altijd kijken of een lease vorm voor u aantrekkelijk is.
Lease informatie