Leasen

Renault Master meubelbak of bakwagen leasen

Heeft u een mooie Renault Master bakwagen of meubelbak gevonden, maar wilt u liever niet in één keer veel vermogen besteden voor de aanschaf van de nieuwe bedrijfswagen? Dan is Financial Lease een goede optie voor u. U leaset dan voor een vast laag maandbedrag een nieuwe bakwagen met laadklep of meubelbak met deuren aan de achterkant. U mag zelf bepalen hoe lang de leasetermijn loopt. Aan het einde van de door u gekozen periode is de bakwagen of meubelbak helemaal van u.

Bij Financial Lease heeft u direct recht op meerdere fiscale voordelen. Zo heeft u meteen recht op investeringsaftrek, btw-teruggave, renteaftrek en mag u vanaf het moment van de aanschaf beginnen met het afschrijven van de meubelbak of bakwagen.

Klinkt Financial Lease interessant? U kunt binnen een mum van tijd een gratis offerte aanvragen. Vul de Lease Calculator in, zie wat uw nieuwe bakwagen of meubelbak per maand kost en wij doen u vrijblijvend een leasevoorstel.

Voordelen van Financial Lease op een rij:

Nieuwe bakwagen of meubelbak met Operational Lease

Wilt u voor een vaste all-inprijs in een nieuwe Renault Master meubelbak of Renault Master bakwagen met laadklep rijden? Dat kan. Met Operational Lease zijn alle kosten voor het vaste maandbedrag gedekt. Daardoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onder meer de wegenbelasting, verzekering en reparatie-en onderhoudskosten.

Door een Renault Master bakwagen met laadklep of meubelbak met deuren aan de achterkant met Operational Lease aan te schaffen loopt u als ondernemer geen enkel financieel risico en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. U bepaalt bovendien zelf hoe lang het leasecontract loopt.

Wij kunnen u een aantal unieke voordelen bieden voor Operational Lease van bakwagens en meubelbakken. Het tarief voor meer- en minder kilometers is bijvoorbeeld hetzelfde. Het rentepercentage zal nooit tussentijds worden aangepast. We maken pas een herberekening van het maandbedrag als u meer dan 15 procent afwijkt van het afgesproken aantal kilometers.

Wilt u meer weten over Operational Lease of over de Renault Master bakwagen of meubelbak? Of zou u graag een  gratis offerte willen ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Nog meer voordelen:

Gratis offerte

Telefonisch conctact

Neem contact op

We helpen je graag op weg bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen.
WhatsApp

Binnen een half uur reactie

Telefonich contact

Bel met één van onze bedrijfswagen specialisten.

Email ons

Binnen een uur reactie.