Leasen

Renault Master meubelbak of bakwagen leasen

Heeft u een mooie Renault Master bakwagen of meubelbak gevonden, maar wilt u liever niet in één keer veel vermogen besteden voor de aanschaf van de nieuwe bedrijfswagen? Dan is Financial Lease een goede optie voor u. U leaset dan voor een vast laag maandbedrag een nieuwe bakwagen met laadklep of meubelbak met deuren aan de achterkant. U mag zelf bepalen hoe lang de leasetermijn loopt. Aan het einde van de door u gekozen periode is de bakwagen of meubelbak helemaal van u.

Bij Financial Lease heeft u direct recht op meerdere fiscale voordelen. Zo heeft u meteen recht op investeringsaftrek, btw-teruggave, renteaftrek en mag u vanaf het moment van de aanschaf beginnen met het afschrijven van de meubelbak of bakwagen.

Klinkt Financial Lease interessant? U kunt binnen een mum van tijd een gratis offerte aanvragen. Vul de Lease Calculator in, zie wat uw nieuwe bakwagen of meubelbak per maand kost en wij doen u vrijblijvend een leasevoorstel.

Voordelen van Financial Lease op een rij:

Nieuwe bakwagen of meubelbak met Operational Lease

Wilt u voor een vaste all-inprijs in een nieuwe Renault Master meubelbak of Renault Master bakwagen met laadklep rijden? Dat kan. Met Operational Lease zijn alle kosten voor het vaste maandbedrag gedekt. Daardoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onder meer de wegenbelasting, verzekering en reparatie-en onderhoudskosten.

Door een Renault Master bakwagen met laadklep of meubelbak met deuren aan de achterkant met Operational Lease aan te schaffen loopt u als ondernemer geen enkel financieel risico en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. U bepaalt bovendien zelf hoe lang het leasecontract loopt.

Wij kunnen u een aantal unieke voordelen bieden voor Operational Lease van bakwagens en meubelbakken. Het tarief voor meer- en minder kilometers is bijvoorbeeld hetzelfde. Het rentepercentage zal nooit tussentijds worden aangepast. We maken pas een herberekening van het maandbedrag als u meer dan 15 procent afwijkt van het afgesproken aantal kilometers.

Wilt u meer weten over Operational Lease of over de Renault Master bakwagen of meubelbak? Of zou u graag een  gratis offerte willen ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Nog meer voordelen:

Gratis offerte

Telefonisch conctact