Afmetingen Renault Master bakwagen en meubelbak

Renault Master bakwagen met laadklep afmetingen

Als u op zoek bent naar een bedrijfswagen die qua afmetingen tussen een bestelwagen en vrachtwagen zit, dan is de Renault Master bakwagen met laadklep een goede optie. De afmetingen van de laadruimte (een CityBOX) zijn: 4.20 meter lang, 2.11 meter breed en 2.32 meter hoog.

De afmetingen van de bakwagen met laadklep liggen vast, maar u heeft wel verschillende extra opties. Zo hebben wij uitvoeringen met een zijdeur aan de voor- of achterkant. Ook kunt u ervoor kiezen om wel of niet een spoiler boven de cabine te plaatsen. Een spoiler is goed voor aerodynamica, waardoor de bakwagen zuiniger rijdt.

Door de ruime afmetingen van de Renault Master bakwagen met laadklep is de bedrijfswagen perfect voor beroepen waarbij u producten in grote karren moet vervoeren. Daarbij kan u denken aan bijvoorbeeld bakkers en bloemisten.

Ook is de bakwagen met laadklep gezien de afmetingen heel geschikt voor verhuisbedrijven. Met de laadklep kunt u namelijk zware spullen makkelijk in- en uitladen. Om die reden is de bakwagen met laadklep ook handig voor transporteurs van grote huishoudelijke apparaten.

De bakwagen met laadklep is leverbaar met een 145 pk motor. De enkellucht bakwagens hebben 810 kilo laadvermogen en de dubbellucht bakwagens 500 kilo laadvermogen. De Dhollandia-laadklep kan zelf een gewicht van 1.000 kilo aan.

Renault Master bakwagen enkellucht afmetingen

Totale laadbak inhoud 20.5 m³

Renault Master bakwagen dubbellucht afmetingen

Totale laadbak inhoud 21.5 m³

Totale laadbak inhoud 20.5 m³

Totale laadbak inhoud 21.5 m³

Afmeting bakwagen FWD zilver metallic

Bakwagen zilver

Afmeting bakwagen FWD wit

Meubelbak wit

Afmeting bakwagen FWD zwart

Bakwagen zwart

Renault Master meubelbak met deuren afmetingen

De Renault Master meubelbak is nog een stukje langer dan de bakwagen. De afmetingen van de laadruimte van de meubelbak zijn: 4.40 meter lang, 2.11 meter breed en 2.32 meter hoog. Een meubelbak is eigenlijk een bakwagen zonder laadklep. Aan de achterkant zitten twee deuren en een brede opstap. Door de hoogte van 2.27 meter is het makkelijk om in en uit te stappen.

Door de afmetingen is de Renault Master meubelbak met deuren ideaal voor de verhuur aan particulieren en verhuizingen. In de grote laadruimte is er plek voor veel spullen, de brede opstap en hoge deuren aan de achterkant maken het in- en uitladen heel makkelijk. De meubelbak met deuren wordt vanwege de afmetingen ook veel gebruikt voor het transport van onder meer bankstellen, matrassen, bedden en andere meubels.

De meubelbak beschikt over een Twin-Turbo motor van 145pk. Het grote voordeel van de meubelbakken zit niet alleen in de ruime afmetingen, maar ook in het extra laadvermogen. Dat bedraagt in totaal 1.000 kilo.

Renault Master meubelbak afmetingen
Renault Master meubelbak afmetingen bakinhoud

Totale laadbak inhoud 21.5 m³

Totale laadbak inhoud 21.5 m³

Bakwagen met laadklep en meubalbak met deuren

De Renault Master bakwagen met laadklep en Renault Master meubelbak met deuren zijn direct leverbaar door onze eigen voorraad. Een bakwagen is meteen verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit en zwart. De meubelbak is in het wit direct leverbaar. Andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Twijfelt u tussen een meubelbak of bakwagen? Het grote verschil tussen de bakwagen en meubelbak zit in de achterkant van de laadruimte. Een bakwagen heeft een laadklep en is dus handig als u zware spullen moet in- en uitladen of goederen die moeilijk te tillen zijn gaat vervoeren. Een meubelbak heeft aan de achterkant twee deuren en een brede opstap. Daardoor kunt u heel eenvoudig spullen in de laadruimte schuiven.

Neem contact op

We helpen je graag op weg bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen.
WhatsApp

Binnen een half uur reactie

Telefonich contact

Bel met één van onze bedrijfswagen specialisten.

Email ons

Binnen een uur reactie.