Operational Lease

Zorgeloos rijden in een nieuwe Renault Master meubelbak of bakwagen? Met Operational Lease betaalt u een vast bedrag per maand en hoeft u verder niet bang te zijn voor eventuele bijkomende kosten. Alle rekeningen zijn namelijk voor ons. 

Onder meer de volgende kosten zijn inbegrepen:

Bakwagen of meubelbak voor all-in prijs

Hoe werkt Operational Lease precies? U kiest in welke Renault Master bakwagen of meubelbak u gaat rijden, voor hoe lang u dat wil gaan doen en hoeveel kilometers u per jaar denkt te gaan maken. Verder hebben we alleen uw bedrijfsnaam en contactgegevens nodig.

Op basis daarvan wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt met een vaste all-inprijs per maand. Meer dan dat bedrag gaat u niet betalen voor de Renault Master meubelbak of bakwagen.

Unieke voordelen

Voor Operational Lease werken we nauw samen met operationeelleasen.nl. Zij bieden een aantal unieke voordelen:

Direct leverbaar

Is Operational Lease een serieuze optie voor u? Bekijk dan onze voorraad Renault Master bakwagens en Renault Master meubelbakken. De bakwagens zijn meteen leverbaar in drie verschillende kleuren. Onze meubelbak is direct verkrijgbaar in het wit. Neem voor andere kleuren vrijblijvend contact met ons op.

Verschil bakwagen en meubelbak

Het verschil tussen een bakwagen en een meubelbak zit vooral in de achterkant. Zo heeft een bakwagen een laadklep, waardoor u bijvoorbeeld karren met spullen makkelijk in kunt laden. Daarentegen heeft een meubelbak twee deuren en een brede opstap. Zo kunt u onder meer meubels snel en eenvoudig in de laadruimte schuiven. Wilt u meer informatie over Operational Lease klik hier?

Neem contact op

We helpen je graag op weg bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen.
WhatsApp

Binnen een half uur reactie

Telefonich contact

Bel met één van onze bedrijfswagen specialisten.

Email ons

Binnen een uur reactie.