CityBOX opbouw

Elke Renault Master meubelbak en bakwagen is voorzien van een Citybox Poly-Light Next Generation. Door de rechthoekige vorm hebben ze veel meer laadruimte in vergelijking met een gesloten bestelwagen en kunt u dus meer spullen in één keer vervoeren.

De Citybox van lichtgewicht polyester heeft door het eigen lage gewicht een hoog netto laadvermogen. De CityBOX van de Renault Master bakwagen heeft een laadvermogen van 810 kilo. De CityBOX van de Renault Master meubelbak kan in totaal 1.000 kilo aan.

Een oerdegelijk product

De Citybox is een oerdegelijk product. Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit krijgt u er standaard 3 jaar garantie op. De Citybox is uitermate goed geschikt voor alle vormen van transport. Daarbij moet u denken aan het vervoer van meubelen, tapijten, bloemen, witgoed, pallets en andere droogtransporten. Een Renault Master bakwagen of meubelbak zijn ook ideaal voor verhuur en verhuizingen.

Perfect voor bestickering

De polyester wanden van de CityBOX zijn versterkt met aluminium profielen en kunnen goed tegen een stootje. Daarnaast zijn de wanden aan de buitenzijde naadloos en daardoor perfect voor bestickering. Verder is de zijdeur van de laadbak voorzien van roestvrijstaal hang- en sluitwerk. De polyester dakplaat is lichtdoorlatend en iets gebogen voor de juiste afwatering.

Bakwagen en meubelbak met CityBOX

Wij hebben de Renault Master bakwagen en Renault Master meubelbak op voorraad, daardoor zijn ze direct leverbaar. Het verschil tussen de bakwagen en meubelbak zit vooral in de achterkant van de laadbak. De bakwagen heeft een laadklep en is daardoor handig als u bijvoorbeeld karren met bloemen moet vervoeren.

De meubelbak is een andere naam voor een bakwagen zonder laadklep, maar met deuren. Door de deuren en de brede opstap aan de achterkant van de laadbak is de meubelbak perfect voor verhuizers of transporteurs van onder meer bedden en andere meubels. Doordat de meubelbak geen laadklep heeft kunt u de goederen zo in de laadbak schuiven. U bespaart zodoende een hoop tijd in vergelijking met de bakwagen met laadklep.

Neem contact op

We helpen je graag op weg bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen.
WhatsApp

Binnen een half uur reactie

Telefonich contact

Bel met één van onze bedrijfswagen specialisten.

Email ons

Binnen een uur reactie.