Financial Lease

Wilt u een nieuwe Renault Master bakwagen of meubelbak aanschaffen, maar niet meteen veel bedrijfsvermogen verliezen? Dan is Financial Lease een goede uitkomst voor u. Voor een vast laag maandbedrag rijdt u dan meteen in een nieuwe bedrijfswagen. U bepaalt bovendien helemaal zelf hoe lang het leasecontract loopt. Aan het einde van de termijn bent u de volledige eigenaar van de Renault Master meubelbak of bakwagen.

Binnen 24 uur een nieuwe bakwagen of meubelbak

Financial Lease is vaak binnen 24 uur geregeld. Dat betekent dat u razendsnel aan de slag kunt met uw Renault Master bakwagen of meubelbak. Vul de calculator op deze pagina in en vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij onze betrouwbare partner Action Lease.

U kunt uw vaste maandbedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn toe te voegen. Voor de aanbetaling kunt u eventueel de inruilwaarde van uw huidige bedrijfswagen gebruiken. Wilt u weten wat de waarde is van uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op.

Met Financial Lease bent u vanaf het moment van de aanschaf al economisch eigenaar van de Renault Master meubelbak of Renault Master bakwagen. Daardoor profiteert u direct van allerlei fiscale voordelen. Zo heeft u recht op renteaftrek, btw-teruggave, investeringsaftrek en mag u meteen beginnen met afschrijven.

Voordelen Financial Lease:

U bent wel meteen de economische eigenaar van de bedrijfswagen bij Financial Lease. Daardoor profiteert u direct van allerlei fiscale voordelen:

Bakwagen en meubelbak direct leverbaar

Klinkt het interessant? Bekijk onze voorraad Renault Master bakwagens en Renault Master meubelbakken. De bakwagens zijn direct leverbaar in de kleuren zwart, zilver en wit. De meubelbak, met aan de achterkant deuren in plaats van een laadklep, is meteen verkrijgbaar in het wit.

Alle bakwagens en meubelbakken zijn voorzien van een CityBOX. Door het lage eigen gewicht hebben ze een hoog laadvermogen. De meubelbak kan maximaal 1.000 kilo aan, de bakwagens 810 kilo.

Neem contact op

We helpen je graag op weg bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen.
WhatsApp

Binnen een half uur reactie

Telefonich contact

Bel met één van onze bedrijfswagen specialisten.

Email ons

Binnen een uur reactie.