Vissinga Bedrijfswagens uw Renault Bakwagen specialist

Nieuwe Renault Master Meubelbak leasen?

Financial lease

Wat is financial lease? Vergeet banken, financial lease is binnen 1 dag te regelen. Het enige wat wij nodig hebben is jouw bedrijfsgegevens en KVK nummer. Met behulp van financial lease kunt u als (startende) ondernemer beschikken over een bedrijfswagen die nodig is voor een efficiënte bedrijfsvoering. U behoudt uw werkkapitaal en u profiteert van veel (fiscale) voordelen.

Eén van de belangrijkste uitgangspunten van financial lease is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Wij werken samen met een betrouwbaar tussenpersoon die met u meedenkt en u deskundig advies kan geven. Zodat u uiteindelijk verzekerd bent van de beste en voordeligste financial lease overeenkomst tegen het scherpste rente tarief.

Kiest u voor financial lease dan kiest u voor zekerheid. Want financial lease kent gedurende de looptijd een vaste afschrijving, vaste maandelijkse lease-termijnen en geen kilometer beperkingen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Vraag hieronder geheel vrijblijvend een financial lease offerte aan!

Ook een aanbetaling, bijvoorbeeld de inruilwaarde van uw huidige bedrijfswagen, behoort tot de mogelijkheden om uw leasetermijn te verlagen. Wat is uw huidige bedrijfswagen nog waard? Vraag hier om een inruilbod!

U kunt gerust contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Om een bedrijfsauto te kunnen leasen dient u ingeschreven te staan in het Handelsregister (KvK). Uitzonderingen hierop zijn de vrije beroepen.

Het aanvragen van een offerte kan leiden tot toetsing bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) in Tiel.