Over ons

Ondernemers die op zoek zijn naar een bakwagen of meubelbak hebben vaak allerlei specifieke wensen. Een grote laadruimte om bijvoorbeeld lange buizen te kunnen vervoeren. Een hoog laadvermogen om veel zware spullen in te kunnen laden. Bij een bakwagen speelt het vermogen van de laadklep nog een belangrijke rol.

Aanbod Renault Master bakwagens

Om die ondernemers zo goed mogelijk te kunnen helpen in hun zoektocht naar de perfecte bedrijfswagen, hebben wij renaultmastermeubelbak.nl opgezet. Een website met informatie in heldere taal en een overzichtelijk aanbod van bakwagens en meubelbakken, die allemaal direct leverbaar zijn in verschillende kleuren.

renaultmastermeubelbak.nl is onderdeel van Vissinga Bedrijfswagens, de Renault bedrijfswagen specialist uit Arnhem. Doordat we rechtstreeks inkopen bij Renault en Citybox zijn de bakwagens en meubelbakken altijd scherp geprijsd. Door onze eigen voorraad kunnen wij direct leveren. Kom gerust bij ons langs om ze te bekijken. Heeft u al een keuze gemaakt? Wij leveren alle bedrijfswagen door heel Nederland gratis bij u af.

Gratis bezorging door heel Nederland!

Bekijk waar onze tevreden klanten al rijden.

Op maat gemaakte
Renalt Master meubelbak

Wilt u een op maat gemaakte Renault Master meubelbak of bakwagen? Dan zijn wij ook de beste partner voor u. Wij kunnen bijvoorbeeld elke meubelbak en bakwagen in alle kleuren leveren. De lichtgewicht Citybox is ook goed geschikt voor bestickering. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op

We helpen je graag op weg bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen.
WhatsApp

Binnen een half uur reactie

Telefonich contact

Bel met één van onze bedrijfswagen specialisten.

Email ons

Binnen een uur reactie.